Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Πήγαινε κάτω

Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από chris73 Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 12:22 amΤελικά μάλλον ξεπέρασα το 1 watt… lol! 

Οι φθηνές 6Φ12Π (τρίοδος-πέτνοδος) που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του προενισχυτή phono, παρουσίαζαν στα χαρτιά μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που τις έθεταν έτσι υποψήφιες για την κατασκευή ενός ακόμη υπεραπλού ενισχυτή.

Ενδιαφέρον φαινόταν το ψηλό gain σε συνδυασμό με την υψηλή διαγωγιμότητα και μάλιστα στα ίδια επίπεδα για την τρίοδο και για την πέντοδο εντός του ίδιου κελύφους.Η υποψία βγήκε αληθινή και τελικά κάθε τμήμα μπορούσε άνετα να παίξει μόνο του χωρίς στάδιο προενίσχυσης. Για ευκολία η πέντοδος συνδέθηκε ψευτοτριοδικά και μαζί με το κομμάτι της τριόδου συνδέθηκαν παράλληλα στον ίδιο εξόδου από διαφορετικές όμως λήψεις.

Δουλεύοντας η κάθε μία περίπου στο 75%, έχουμε ένα σύνολο ανοδικής απώλειας περί τα 6 watt ανά κανάλι και αν θεωρήσουμε πως θα πάρουμε στην έξοδο το 1/3 αυτής τότε θα πρέπει να κινούμαστε γύρω στα 2 watt απόδοσης.

Οι 3 μετασχηματιστές είναι από τον Αντωνιάδη με κόστος 22ευρώ (σύνολο) και οι εξόδου είναι με τον απλό πυρήνα.

Το κουτί τώρα, ήταν ένα σχέδιο που μου ήρθε σχεδόν αμέσως μία και όπως φωνάζει με την πρώτη ματιά είναι ένα συνονθύλευμα κυρίως 60s -αλλά και παλαιότερων- ραδιοφώνων και καθαρά 60s…επιπλώσεων…

Ήξερα πως χωρίς εργαλεία θα χρειαστούν πολλές μα πάρα πολλές ώρες και με αμφίβολα αποτελέσματα πολλές φορές αλλά αυτό ίσως και να ήταν ο σκοπός.To περίβλημα είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ 4mm. Πρώτη φορά θα κουρμπάριζα τέτοιο υλικό αλλά τελικά ήταν εύκολο. Χρειάστηκε πάνω από 12 ώρες μούλιασμα και μετά θα έπρεπε να δεθεί επάνω σε ένα καλούπι μέχρι να στεγνώσει. Που να βρω τώρα καλούπι στη σωστή διάμετρο? Έτσι όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έδεσα τα κομμάτια με ότι βρήκα μπροστά μου και τελικά πέτυχε. Μόλις στέγνωσε έμεινε κόκαλο και έτοιμο να προσαρμοσθεί στα υπόλοιπα τμήματα.Έπρεπε να συναρμολογηθούν οι 4 πλευρές πρώτα για να μπορέσουν στην συνέχεια να κοπούν τα εμπρός και πίσω τμήματα μια και λόγο της κατασκευής στο χέρι τίποτα δεν είναι ακριβώς όμοιο. Ούτε φυσικά και τα ποδαράκια που κόπηκαν και τρίφτηκαν από μία ράβδο οξιάς Φ12.

Η πρασινούλα επένδυση (μην βλέπετε που στις περισσότερες φώτο φαίνεται άλλο χρώμα λόγω φωτογραφικής διαστροφής) είναι από ένα μακρύ σουπλά (IKEA). Δεν μου φάνηκε με την πρώτη ματιά εύκολη για αυτή τη δουλειά, αλλά αποδείχθηκε τελικά από τα καλύτερα υλικά επένδυσης που έχω χρησιμοποιήσει.

Η σήτα είναι από μαλακό χάλυβα (Praktiker) και την ψέκασα ελαφρά μόνο μεδιαφανές βερνίκι. Διαμορφώνεται πολύ εύκολα και τα πίσω στρόγγυλα κομματάκια του εξαερισμού για παράδειγμα, φτιάχτηκαν χτυπώντας ένα κομμάτι σήτας στην πίσω μεριά του ποτηροτρύπανου που χρησιμοποιήθηκε για τις ίδιες τρύπες.

To σασί είναι από αλουμίνιο 0.8mm. Εδώ ατύχησα με τις τρύπες των βάσεων που λόγω μαλακού και λεπτού υλικού και τρυπανιού στο χέρι, έφυγαν και ξεχείλωσαν αλλά ευτυχώς είναι μέσα και δεν φαίνονται πολύ. Μετά έγινε βαφή με σπρέι. Και αυτή δεν είναι για πολλά μια και ξεφλουδίζει εύκολα με το πρώτο ζόρι.

Αφού ο ενισχυτάκος την είδε ψευτοράδιο έπρεπε να έχει και καντράν! Πρώτη φορά θα έμπλεκα με γυαλιά αλλά τελικά τρυπιούνται και τρίβονται αρκετά εύκολα (υπομονή και dremel) και θέλει αρκετό ζόρι για να σπάσουν (όπως και έγινε τελικά στην κάτω γωνία αλλά ευτυχώς αυτό δεν είναι εμφανές μετά το μοντάρισμα).Έτσι λοιπόν ανάμεσα σε 2 κομμάτια πάχους λιγότερο από 2mm έκαστο, κόλλησα μια τυπωμένη διαφάνεια με τα νούμερα. Γιατί ξεκινούν από το 1 και τελειώνουν στο 12 δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση. Ποιητική α(η)δεία μπορείς να πεις.

Στο πίσω γυαλί προσαρμόσθηκαν 2 κίτρινα λεντάκια τα οποίαμέσω που δεξιού ποτενσιόμετρου μεταβάλουν και την ένταση φωτισμού. Το πίσω γυαλί καλύφθηκε μετά με αλουμινοταινία για περισσότερη αντανάκλαση. Επίσης για τον ίδιο λόγο χαράχθηκε στα σημεία όπου από επάνω θα ήταν τα νούμερα και οι γραμμές της διαφάνειας. Το εμπρός γυαλί έχει μόνο τρύπες για τον άξονα και τα ποτενσιόμετρα.

Οι «άξονες» έγιναν από ντίζα Μ3 με τα αντίστοιχα παξιμάδια και ροδέλες σαν τερματικά. Για «κουζινέτα» χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρολογικές κλέμες με τις βιδούλες τους να χρησιμεύουν για στοπ. Κάπου εδώ να ΜΗΝ ευχαριστήσω των Βαγγέλη τον Ίκαρο αφού δεν θέλει κατά πως λέει ευχαριστίες για τις 2 μικρές τροχαλίες που μου έφτιαξε από αλουμίνιο.

Του τα ζήτησα όμως λεπτά και λόγω κατασκευαστικής στραβωμάρας χειροποίητων θέσεων αξόνων το κερωμένο σχοινάκι (1 κλώνος από «οικοδομικό» «ράμα») μετά από κάποιες φορές που θα πάει εμπρός και πίσω θα καβαλήσει τελικά το κανάλι και θα βγει. Με λίγο περισσότερο τέντωμα όμως δεν θαχρειαστούν νέες τροχαλίες.

Τέλος έχουμε ακόμη 2 σούπερ υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον Frankenstein…

Η βελόνα κατασκευάσθηκε από σύρμα κρεμάστρας ενώ το κέντρο της είναι από κεφάλι καρφιού οροφής (έτσι το βρήκα να το λεν στο νετ), πλαστικό σωλήνα που δεν ξέρω από τι είναι και κλέμα για το σφίξε-βγάλε.

Διαστάσεις 245x120xH=145mm.
Bάρος2.1kg

Όταν όλα είχαν τελειώσει και κολληθεί τότε είπα να κάνω και μια ενδεικτική δοκιμή (γιατί όχι ποιο νωρίς???) απόκρισης μέσω της κάρτας ήχου του λάπτοπ. Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την απόκριση σε loop (έξοδος κάρτας σε είσοδο απευθείας), ενώ στη δεύτερη μέσω του ενισχυτή. Δεν φαίνονται και τραγικά τα πράγματα μπορώ να πω. Εμφανώς όμως υπάρχει υστέρηση στα χαμηλά. (καλά τα ξαναείδαμε αλλά ας είναι και εδώ)

Αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη αρκετά (έως καθόλου) με τις μετρήσεις μέσω υπολογιστή, θα πρέπει να ευχαριστήσω κάπου εδώ εκ βαθέων τον Παναγιώτη (pgabr) για την παρότρυνση του να αρχίσω να το ψάχνω.

Για όσους δεν βαρέθηκαν να διαβάζουν και κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ, ακολουθεί μουσικό διάλλειμα στο παρακάτω «βίντεο» σε κλίμα 60s όπου μπορούν να δουν κάτι σαν παρουσίαση του ενισχυτή με κάπως περισσότερες φωτογραφίες (μην περιμένετε να το ακούσετε όμως…)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]  

Καλές κατασκευές!
avatar
chris73

Μηνύματα : 449
Εγγραφή : 25/10/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από spirakos Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 2:44 am

Χρηστο στο κατασκευαστικο τομεα ουδεν σχολιο, εισαι σταθερος στην ελιτ σχεδιασμου
Το σχηματικο ειναι λιγο παραξενο παραλληλο SE με διαφορετικες λαμπες μεσα απο το ιδιο τυλιγμα, Αλληλοαναδραση θα ελεγα μεταξυ τους (θετικη/αρνητικη αναλογως τη διαγωγιμοτητα της καθεμιας)
Ο Κ.Σπερτος ονομαζε Tri-linear μια παρομοια συνδεσμολογια, μια λαμπα ψευτοτριοδικα και μια UL παραλληλα
Welldone και στη σχηματικη σου καινοτομια
Καλες ακροασεις

_________________
avatar
spirakos

Μηνύματα : 1061
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 24
Τόπος : Κερατσίνι

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από chris73 Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 3:43 am

Σπύρο ευχαριστώ.

Είχα ψάξει λίγο για πειραματισμούς με διαφορετικές λάμπες στον ίδιο εξόδου και δεν έβρισκα σχεδόν τίποτα. Μπορώ να πω πως τέτοιες "ανησυχίες" είχα βρει μόνο σε forum κιθαριστών κτλ. Αναμενόμενο ίσως, και από τεχνικής άποψης δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να γίνει σε ενισχυτή μουσικής.

Ένα που βρήκα να φτίαχνει ενισχυτές με λάμπες βάλε-βγάλε είναι αυτός,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
αν και είναι κιθάρας και χωρίς εξόδου. Όμως δεν μας λέει ή εγώ δεν κατάλαβα πως λειτουργεί.

Αυτές τώρα οι λαμπίτσες θεωριτηκά έχουν ίδια διαγωγιμότητα και η τρίοδος και η πέντοδος αν και είναι λίγο ότι νάναι.

Από τις 10 που είχα όλες τραβούσαν ότι ρεύμα ήθελαν και δύσκολα να κάνεις κανένα σχετικό ζευγάρι. Η μία άρχισε να βγάζει αστραπές χωρίς να την πειράξω σε 10-20 λεπτά. Επίσης η μία που έχω τώρα σε αυτόν το ενισχυτή αν και τραβάει σωστό ρεύμα και όλα φαίνονται καλά κοκκινίζει την άνοδο της τρίοδης. Πολύ πλάκα έχουν, δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί....lol!

Πάντως πολύ θα ήθελα να δω έναν ενισχυτή mix grill από κάποιον που τον κατασκεύασε σοβαρά και με τεκμηρίωση.
avatar
chris73

Μηνύματα : 449
Εγγραφή : 25/10/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από p.gabr Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 8:36 am

Εσκισες πάλι!!!!!!!!!__


Ρετρό ,Σέξι ,πορνοδιαστροφικο,τερατούργημα

Και από σχέδιο.....Πικάσο...
avatar
p.gabr

Μηνύματα : 623
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 59
Τόπος : Αχαρναί

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από p.gabr Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 8:50 am

Χρήστο βαλε ημιτονο 1000 ηζ και μέτρα με το πολύμερος ac την έξοδο στο φορτίο 8ωμ
Με τρία βολτ έξοδο πρέπει να έχεις παραμόρφωση 1% και με 4 βολτ που αντιστοιχούν στα δύο βαττ μην ξεπερνά το 6%
Η ανέβασε την έξοδο έως ότου πιασεις το 6% παραμόρφωση,μέτρα την τάση υπολόγισε την ισχύ και πες μας
avatar
p.gabr

Μηνύματα : 623
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 59
Τόπος : Αχαρναί

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από chris73 Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 2:28 pm

Ρετρό, σέξι και κυρίως τερατούργημα (ήθελα να το πω Φρανκενστάιν αρχικά λόγω κυκλώματος κυρίως αλλά και υλικών κατασκευής συνολικά) το βρίσκω και εγώ...πορνοδιαστροφικό και Πικάσο πάλι δεν μπορώ να το αποκαλέσω όσο και να το κοιτάω  χαχαχαχχα

Στα τεχνικά τώρα. Εσάς τους παλιούς και σχετικούς μπορεί να σας φαίνεται εύκολο να μετρήσετε 6% παραμόρφωση με όργανα ή πως δεν ξέρω, αλλά εγώ ο άσχετος με ένα λαπτοπ που δεν μπορώ να καλιμπράρω στα σίγουρα αυτό είναι αδύνατον.

Όσο για τις μετρήσεις σε τάση που μπορεί να έδειχναν κάτι, εδώ κάτι περίεργο συμβαίνει και τελικά μάλον τα πολύμετρα που δεν είναι και πολύ σόι όντως δεν μετραν σωστά.

Π.χ. Μετράω από την έξοδο της κάρτας ήχου κατευθείαν με 1khz και ανεβάζω μέχρι να δω στο πολύμετρο 500mv. Ενδεικτικά στη δική μου αυτό εμφανίζεται στο 61% της έντασης εξόδου. Σωστό λάθος δεν ξέρω.

Μετά όμως το ποιό παράξενο. Με αυτή την τάση εξόδου από την κάρτα την συνδέω στην είσοδο του ενισχυτή. Στο φορτίο εξόδου του μετά βάζω το πολύμετρο. Τι θα περιμέναμε? Μερικά βολτ. Εμένα όμως το πολύμετρο τώρα με τον ενισχυτή στο τέρμα διαβάζει μόλις 1.25V.
Κάτι δεν πάει καλά.

Και μετά αυτή την έξοδο (500mV θεωρητικά) όπως είναι την βάζω στην είσοδο του SE KT88 για δοκιμή. Στα ηχεία έχουμε αρκετά χαμηλό αλλά και κάπως θολό ήχο για την ίδια θέση του ποτενσιόμετρου σε σχέση με πηγή ένα απλό DVD όταν παίζει το ίδιο cd και με χαρακτηριστικά εξόδου 200mVRMS στο 1khZ -20dB (έτσι λέει το manual τουλάχιστον).

Δεν ξέρω αν είναι και κανένα θέμα προσαρμογής αντίστασης αλλά όπως βλέπεις έτσι ή αλλιώς δεν νομίζω να μπορώ να πάρω καμιά σωστή μέτρηση τελικά με αυτά που έχω.
----------------------------------------------------------------------------------------

Ερώτηση κρίσεως. Ας ξεχάσουμε τα βολτ για λίγο και να ρωτήσω κάτι άλλο που παρατήρησα με αυτόν τον ενισχυτή και όχι άλλους στο spectrum.
΄
Κάνω τις συνδέσεις έτσι που ακόμη και με τέρμα τον ενισχυτή να μην ψαλιδίζει ούτε στο τρίγωνο στον παλμογράφο.

Τώρα από μηδέν ένταση ανεβάζω σιγά σιγά. Βλέπουμε όπως θα περιμέναμε μάλον το 1khZ να ανεβαίνει και πολλά dB κάτω να έχει και 2η αρμονική που σε κάποιο σημείο αρχίζει να ανεβαίνει μερισότερο με την ένταση. Το πάμε στο τέρμα και κάπου έκει βλέπουμε να αρχίζει πολύ λίγο να ανεβαίνει και η 3η αρμονική. Μέχρι εδώ λογικά τα βλέπω όλα. Το παράξενο είναι όμως πως αν κατεβάσω λίγο κάτω από το τέρμα το ποτενσιόμετρο του ενισχυτή, για μια μικρή περιοχή του δρομέα και λίγο κάτω από το τέρμα, εξαφανίζεται η 2η αρμονική και μεγαλώνει λίγο η 3η. Μετά πέφτει πάλι απότομα η 3η και επανέρχεται η 2η.

Τι να είναι αυτό? (sorry για το πολύ μπλαμπλα)
avatar
chris73

Μηνύματα : 449
Εγγραφή : 25/10/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από spirakos Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 2:50 pm

Δεν ξερω κατα ποσο καλα μετρανε τα πολυμετρα το εναλλασομενο και μαλιστα σε κλιμακα μιλιβολτ. Μονο ενας παλμογραφος εστω και της κακιας ωρας θα σου λυσει τα χερια σε αυτο το προβλημα ή ειναι φλουκε (βλ. Κυριακος) με αξια οσο ενας παλμογραφος
Θα ελεγα πως στο σημειο που εξαφανιζεται η 2η αρμονικη το συστημα σου πεντοδιζει, χαχα
Βαλε την πεντοδο σε UL mode ετσι απο περιεργεια

_________________
avatar
spirakos

Μηνύματα : 1061
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 24
Τόπος : Κερατσίνι

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από chris73 Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 3:40 pm

Καλή ιδέα Σπύρο! Θα το κάνω ξανά στο ράστερ με ένα εξόδου με πολλές λήψεις που έχω. Όμως το κακό είναι πως ήδη εδώ και καιρό μου τριγυρίζει στο κεφάλι το επόμενο πρότζεκτ και πρέπει να βρώ λύσεις και υλικά και για εκείνο...
avatar
chris73

Μηνύματα : 449
Εγγραφή : 25/10/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από ultra Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 4:44 pm

Ποτε δεν ποσταρω σχολια για λαμπες γιατι απλα δεν ξερω.
Ομως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αναφερθω σε αυτην την υλοποιηση.

Κατ αρχην η συλληψη της ιδεας του κουτιου ειναι μεγαλοφυεστατη !.
Η δε κατασκευη, εξωπραγματικη, ειλικρινα δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που βλεπω
1000 μπραβο και παλι αλλα 1000 !!!

Το χαζευω και με πιανει καταθλιψη, σε παρακαλω Χρηστο, εχω σχεδον ετοιμο τον δευτερο προτοτυπο ενισχυτη
και ψαχνω το κουτι.
ΑΝ εχεις την διαθεση και το χρονο, να σου στειλω φωτογραφιες, να μου προτεινεις κατι, καποια φορμα, ενα σχεδιο, μια ιδεα.
Θα ημουν υποχρεος.


Υ.Γ.
chris73 έγραψε:
Στα τεχνικά τώρα. Εσάς τους παλιούς και σχετικούς μπορεί να σας φαίνεται εύκολο να μετρήσετε 6% παραμόρφωση με όργανα ή πως δεν ξέρω
Αν με παιρνει κι εμενα η μπαλα με το παραπανω σχολιο, να υπενθυμισω οτι δεν ειμαι και τοσο παλιος. Αν εβαζα αριθμο διπλα στο "ultra", θα ηταν το 69.
avatar
ultra

Μηνύματα : 243
Εγγραφή : 03/11/2012

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από p.gabr Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 5:31 pm

Βρε συ χρήστο παλιά ήταν δύσκολο να το κανεις

Το κουμπακι εκει κατω δεξιά ,το THD δεν το βλέπεις να το πατήσεις;

Εμφανίζεται η μέτρηση στο σπεκτροδιαγραμμα

Μέτρηση μόνο με ημιτονο όχι τρίγωνο, και τα πιο απλά πολυμετρα τον χιλιοκυκλο και τα δύο βολτ που σου λέω τα μετράνε σωστα

avatar
p.gabr

Μηνύματα : 623
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 59
Τόπος : Αχαρναί

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από chris73 Την / Το Πεμ Σεπ 26, 2013 6:58 pm

Κώστα στείλε πμ το μαιλ σου αν θες. Έχω χρόνο και διάθεση αλλά το τι ψάρια θα πιάσουμε είναι σχετικό. Άλλες φορές κοιτάω σαν το χαζό το χαρτί και μπορεί να φάω και ένα μήνα για μια ιδέα και άλλες φορές μπορεί να δω ένα σχέδιο στον ύπνο μου...

Παναγιώτη θα το ξαναδώ. Και το κουμπάκι το έχω δει. Και μόνο με ημίτονο μέτρησα στην αρχή. Άλλα ακόμη δεν καταλάβαινω πως το μισό βόλτ που διαβάζει από την κάρτα, μετά στην έξοδο του ενισχυτή το βλέπει μόνο 1.25...είδωμεν
avatar
chris73

Μηνύματα : 449
Εγγραφή : 25/10/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από Hulk Την / Το Παρ Σεπ 27, 2013 11:39 am

Πλάκα κάνεις έτσι;;; Κάθε φορά που φτιάχνεις κάτι λέω είναι και το καλύτερο που έχω δει, και κάθε φόρα μας τρελένεις με τα μικρούλια που φτιάχνεις! Καλορίζικο και καλοάκουστος!  
avatar
Hulk

Μηνύματα : 759
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 38
Τόπος : Αχαρναί

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από dovegroup Την / Το Παρ Σεπ 27, 2013 12:06 pm

Είναι ίσως η ευρηματικότερη δουλειά που έχω δεί σε ρετρό κομμάτι.
Δεν εχω λόγια τι να πείς όταν το μεράκι ξεπερνάει κατά πολύ την προσδοκία...

_________________
Η Ηλιθιότητα Χτύπησε Κόκκινο Από Τη Στιγμή Που Τα Social Media Μπήκαν Στη Ζωή Μας!!!
Noli turbare circulos meos
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
avatar
dovegroup

Μηνύματα : 356
Εγγραφή : 17/11/2012

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από Ikaros1978 Την / Το Δευ Σεπ 30, 2013 6:23 pm

Aν και οπως εχω αποδειξει στο παρελθον δεν ειμαι fan του retro κυματος, δεν μπορω ωστοσο να μην καταθεσω τα θερμα μου συγχαρητηρια για μια ακομα πανεμορφη και πρωτοτυπη κατασκευη.Μια κατασκευη που μπορει να αποτελεσει εμπνευση για τους νεοτερους.
Μπραβο Χρησταρα.Για αλλη μια φορα, αψογος!
avatar
Ikaros1978

Μηνύματα : 283
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 40
Τόπος : θεσσαλονικη

http://sagoselectronics.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από Admin Την / Το Δευ Σεπ 30, 2013 8:39 pm

Γίνομαι βαρετός , αλλά επιμένω. Χρήστο φτιάξε ένα προσωπικό site να εκθέσεις τα έργα σου .
Εισαι τεράστιο ταλέντο. 


_________________
'' Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από
παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι
πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά "

Οδυσσέας Ελύτης "Μικρά έψιλον "
avatar
Admin
Admin

Μηνύματα : 824
Εγγραφή : 23/10/2012
Ηλικία : 55
Τόπος : Σέριφος

http://electronics.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ενισχυτής με λυχνίες 6Φ12Π SE, 2x2W

Δημοσίευση από chris73 Την / Το Δευ Σεπ 30, 2013 11:30 pm

Ευχαριστώ.

Γιώργο δεν γίνεσαι βαρετός, εγώ βαριέμαι...

Βαγγέλη αν θες να πεις πως γέρασα και έχω περάσει ήδη στην εφεδρία πες το βρε παιδί μου, μην το τριγυρνάς! χαχαχαχαχαχ.
avatar
chris73

Μηνύματα : 449
Εγγραφή : 25/10/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης